Spremite se za šok! Homer Simpson je u KOMI već 20 godina!

0
1885
Homer Simpson, jedan od najpopularnijih crtanih heroja svih vremena, je u komi od 1993. godine. Sve epizode koje ste gledali od tad … on “sanja”
Simpsonovi
Simpsonovi, Foto: Profimedia.rs

Najdugovečnija i najpopularnija animirana serija “Simpsonovi” ima armiju obožavalaca širom sveta. Sigurno ste jedan od njih, ali da li pripadate onoj grupi koja veruje u “teorije zavere” i tvrdi da se Homer Simpson još nije probudio iz kome u koju je pao 1993. godine?

Verovali ili ne, evo šta kažu oni koji su izmislili ovu teoriju, odnosno “provalili istinu koju kriju scenaristi sve ove godine”!

“Sve što ste videli na TV-u dogodilo se samo u Homerovoj glavi”, tvrde zagriženi fanovi. Oni ovom “činjenicom” objašnjavaju i da je to razlog zašto likovi u seriji ne stare.

Homer je pao u komu u epizodi “So, it's come to this: A Simpsons clip Show”, kada šala koju je Bart pripremio za prvi april pođe naopako. Ipak, na kraju epizode se budi, standardno već, davi Barta i kreće odjavna špica.

Ipak, mnogi misle da Homer i dalje “sanja nove epizode” u kojima je sve moguće – da upozna brojne javne ličnosti, osvoji Gremi nagradu …

MMV/mondo.rs