22/01/2018 03:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Spremite se za šok! Homer Simpson je u KOMI već 20 godina!

Spremite se za šok! Homer Simpson je u KOMI već 20 godina!

Homer Simpson, jedan od najpopularnijih crtanih heroja svih vremena, je u komi od 1993. godine. Sve epizode koje ste gledali od tad … on “sanja”
Simpsonovi

Simpsonovi, Foto: Profimedia.rs

Najdugovečnija i najpopularnija animirana serija “Simpsonovi” ima armiju obožavalaca širom sveta. Sigurno ste jedan od njih, ali da li pripadate onoj grupi koja veruje u “teorije zavere” i tvrdi da se Homer Simpson još nije probudio iz kome u koju je pao 1993. godine?

Verovali ili ne, evo šta kažu oni koji su izmislili ovu teoriju, odnosno “provalili istinu koju kriju scenaristi sve ove godine”!

“Sve što ste videli na TV-u dogodilo se samo u Homerovoj glavi”, tvrde zagriženi fanovi. Oni ovom “činjenicom” objašnjavaju i da je to razlog zašto likovi u seriji ne stare.

Homer je pao u komu u epizodi “So, it’s come to this: A Simpsons clip Show”, kada šala koju je Bart pripremio za prvi april pođe naopako. Ipak, na kraju epizode se budi, standardno već, davi Barta i kreće odjavna špica.

Ipak, mnogi misle da Homer i dalje “sanja nove epizode” u kojima je sve moguće – da upozna brojne javne ličnosti, osvoji Gremi nagradu …

MMV/mondo.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net