19/02/2018 15:15
NAJNOVIJE VIJESTI
Na poklon 50 odsto od uplaćenog iznosa

Na poklon 50 odsto od uplaćenog iznosa

BANJALUKA, Frend korisnici, koji od 15. do 28. februara dopune račun od 10 KM do 50 KM, dobiće na poklon još 50 odsto od uplaćenog iznosa, saopšteno je iz kompanije „M:tel“.

mtel2Korisniku, koji putem elektronske dopune uplati 10 KM, a koji će biti prikazan na glavnom računu, automatski će na bonus račun biti dodijeljeno još pet KM.

Ova akcija se odnosi i na dopunu frend računa putem fiksnog telefona, a za ovaj način dopune potreban je lični identifikacioni broj kojeg korisnik može dobiti na bilo kojem prodajnom mjestu kompanije „M:tel“.

Bonus će biti aktivan 30 dana i vrijedi za pozive unutar mobilne mreže „M:tel“, kao i za slanje SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH, a stanje na frend računu korisnik može provjeriti pozivom na *100#.

Nova promotivna ponuda kompanije „M:tel“ namijenjena je korisnicima „Frend“ i „Kombinuj“ tarifa, kao i pripej članovima tarife „Moji najbliži“.

Capital.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net