18/01/2018 13:26
NAJNOVIJE VIJESTI
ZTC „Banja Vrućica“ poklonio novu pušku streljašici Tatjani Đekanović

ZTC „Banja Vrućica“ poklonio novu pušku streljašici Tatjani Đekanović

ZTC „Banja Vrućica“ finansirao je kupovinu nove takmičarske puške streljašici Tatjani Đekanović, najboljoj sportiskinji opštine Teslić. Tim povodom danas je u hotelu “Kardial” odražano svečano uručenje pomenute opreme. Iako se streljaštvom bavi samo 6 godina osamnaestogodišnja streljašica iz Teslića iza sebe ima niz uspjeha koji su doprinijeli da se okiti titulom najbolje sportiskinje Teslića.

“Prije ove puške takmičila sam se puškom koja je bila stara više od deset godina. Sada zahvaljujući “Banji Vrućici” imam vrhunsku pušku i ne moram više da brinem kada dođem na velika svjetska takmičenja da li će moja oprema da prođe tehnički pregled kod sudija.”

Naime, Tatjana  je već treću godinu za redom među deset najperspektivnijih sportista u Republici Srpskoj a ove godine je izabrana i među troje najperspektivnijih u BiH. Nedavno, iz Kuvajta sa Međunarodnog turnira Tatjana se vratila sa bronzaom medaljom a prošle godine osvojila je prvo mjesto na državnom prvenstvu BiH za juniore i kadete.   Kako ZTC “Banja Vrućica” uveliko promoviše zdrav način života i bavljenje sportom, u veikoj mjeri pomaže mladim i uspješnim sportistima tako da su se vrlo rado odazvali Tatjaninom pozivu za sponzorsto.

“Nadamo se da ćemo darujući Tatjani ovu pušku barem malo doprinijeti njenom osvajanju novih prvih mjesta i novih medalja.” naglasio je Aleksandara Radošević, v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“.

               

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net