21/01/2018 15:48
NAJNOVIJE VIJESTI
Poplavljena sportska dvorana “Radolinka” u Tesliću /VIDEO/

Poplavljena sportska dvorana “Radolinka” u Tesliću /VIDEO/

TESLIĆ – Zaposlene u sportskoj dvorani Radolinka u Teslicu juče je dočekao poražavajući prizor. Dvorana Radolinke ispunjena vodom, samo dan pred odrzavanje manifestacije Izbor za sportistu opstine Teslic, koji bi sutra trebao biti održan u ovoj dvorani od 20 časova.

Zaposleni se bore sa vodom, a nasa ekipa je provjerila hoce li ova manifestacija biti odrzana, kao i kada ce problem krova biti rijesen.

Zaposleni u Sportskoj dvorani „Radolinka” od ranih jutarnjih časova muče muku sa vodom u jednom dijelu dvorane.Nije prvi put da obilne padavine završe na parketu glavne dvorane, male sale, svlačionica i prostora predviđenog za kafić, ali je kako kažu, količina vode u dvorani mnogo veća nego ranije. Krov koji prokišnjava već četvrtu godinu za redom najveći je problem teslićkog hrama sporta.

Neven Majstorović, novoizabrani vršilac dužnosti direktora „Radolinke” priznaje da ni sam nije mogao da zamisli koliko su veliki problemi pomenutog sportskog centra. Najveći problem je upravo krov koji prokišnjava već četiri godine, ali niko do sada nije uradio ništa kako bi se ovaj problem riješio.

– Ovaj problem je nastao pri samom otvaranju dvorane i evo vec …prosto ne mogu da vjerujemda niko nije nista radio na sanaciji krova, rekao je Neven Majstorović, v.d. direktora JU SC „Radolinka”, Teslić.

Svi sportski klubovi opštine Teslić, kao i svi oni koji koriste sportsku dvoranu „Radolinka” za razne aktivnosti, suočeni su sa istim problemima. Kante postavljene po stubištu i salama „Radolinke” kako bi se voda sa krova u njih slivala, postali su uobičajena slika posrnule teslićke ljepotice.

Kako se pitanje funkcionisanja teslićkog sporta i raznih manifestacija ne bi dovodilo u pitanje, na novom rukovodstvu je, da što prije riješi pomenuti problem. Novi direktor tvrdi kako će sa saradnicima upravo to i uraditi.

Sportska dvorana „Radolinka” je sportsko-rekreativni kompleks smješten u samom srcu Teslića. Na njenu izgradnju građani su dugo čekali, a od tada je postala simbol grada na Usori.

Rukovodstvo se pita ko će snositi odgovornost za štetu u dvorani upravo zbog prokišnjavanja.

Zašto je teslićki hram sporta posrnuo i zbog čega je danas u izuzetno lošem stanju je odgovor na koji će novo rukovodstvo „Radolinke” svakako morati dati odgovor svim građanima opštine Teslić.

Pored pozivanja na odgovornost, imaće i pune ruke posla kako bi sanirali dvoranu i vratili joj prvobitni sjaj.

Izvor: SrpskaCafe

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net