17/01/2018 19:20
NAJNOVIJE VIJESTI
WhatsApp STIGAO I NA RAČUNARE

WhatsApp STIGAO I NA RAČUNARE

NJUJORK, Popularni servis WhatsApp, koji služi za besplatnu razmjenu poruka preko pametnih telefona, od sada je dostupan i na računarima.

„Naši novi internet klijenti samo su logičan nastavak naše misije na telefonima. Kada vodite konverzaciju preko desktop računara sa nekim ko koristi smartfon, sve vaše poruke i dalje će biti sačuvane i na vašem telefonu“, naveo je u saopštenju izvršni direktor Jan Kum.

Prilikom registracije pojaviće se QR kod koji potom treba da skenirate preko vaše telefonske WhatsApp aplikacije, kako biste aktivirali servis na računaru.

Jedna od mana ovog proširenja WhatsAppa je i to što korisnikov telefon mora biti povezan sa internetom da bi mogao da se koristi servisni nalog na računaru.

Osim toga, korisnici iOSa moraće još neko vrijeme da pričekaju na ovu uslugu, piše B92.

WhatsApp trenutno koristi oko 700 miliona korisnika koji svakog dana pošalju 30 milijardi poruka. Tako ovaj servis za sobom ostavlja slične aplikacije kao što su Facebook Messenger i WeChat.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net