Veče njemačke kulture u Tesliću

0
1772

Stanovnici Teslića i okoline će u predstojeći petak imati priliku da se bliže upoznaju sa njemačkom kulturom i jezikom kroz pozorište, muziku i film u okviru kulturnog događaja “Veče njemaćke kulture”, ali i da ujedno uživaju u nastupu SPKD “Prosvjeta” iz Teslića.

Glossa – centar za njemački jezik organizuje “Veče njemačke kulture” u Tesliću, 16.1.2015. u 19 sati

Ova manifestacija, koju organizuje Glossa – centar za njemački jezik, će se održati 16.1.2014. sa početkom u 19 časova u kino i pozorišnoj sali u Tesliću. Događaju će u 17:30 prethoditi dvije radionice njemačkog jezika, za djecu i odrasle, u novim prostorijama Glossa-centra u Tesliću (Sv. Save 19, II sprat, iznad UniCredit Bank). Ulaz je slobodan, kako za “Veče njemačke kulture, tako za radionice.

Program manifestacije su pripremili nastavnici Glossa-centra sa saradnicima. Posjetioce očekuje:

  • Solističko muzičko izvođenje
  • Pozorišna predstava
  • Proslavljeni njemački film sa prevodom
  • Nastup SKPD “Prosvjeta” iz Teslića

Partneri događaja su Opština Teslić i Goethe-Institut Bosne i Hercegovine.

Pozivamo sve ljubitelje pozorišne, muzičke i filmske umjetnosti da se pridruže ovom događaja i uživaju u bogatom programu koji smo pripremili.

Glossa – centar za njemački jezik je jedini akreditovani partner Goethe-Instituta na ovim prostorima, koji sprovodi kurseve njemačkog jezika u deset poslovnica širom zemlje. Pored toga, Glossa-centar na godišnjem nivou organizuje kulturni i zabavni program dostupan svim građanima.
Izvor/http://glossa.ba/