19/02/2018 07:29
NAJNOVIJE VIJESTI
NAKON NEGODOVANJA VELIKOG BROJA RODITELJA, PONIŠTENA ODLUKA DIREKTORA DJEČIJEG OBDANIŠTA PALČIĆ

NAKON NEGODOVANJA VELIKOG BROJA RODITELJA, PONIŠTENA ODLUKA DIREKTORA DJEČIJEG OBDANIŠTA PALČIĆ

TESLIĆ, 20. DECEMBRA- Dječije obdanište „Palčić” neće raditi od 1. do 9. januara 2015. godine, odnosno samo dva radna dana tokom novogodišnjih praznika. Tako je odlučio načelnik opštine Teslić, Milan Miličević.

Informacije da Dječije obdanište „Palčić” neće raditi od 1. do 19. janura 2015. godine, i da je takva odluka direktorice ove ustanove donesena uz saglasnost načelnika opštine, opravdano je izazvala reakcije i negodovanje roditelja čija djeca koriste usluge ove javne ustanove.
Radi pravilnog i tačnog informisanja, u ime Kabineta načelnika opštine Teslić, obavještavamo roditelje da je direktor ove ustanove, Jela Kasapović, uputila u pisanoj formi 8. decembra 2014. godine, zahtjev za odobrenje kolektivnog godišnjeg odmora za zaposlene u obdaništu, i to od 1. do 19. januara 2015. godine. U zahtjevu je naglasila da ga upućuje u ime roditelja, i navodi, da bi ovakva odluka o kolektivnom odmoru odgovarala zaposlenim, djeci i roditeljima.
Međutim, zbog negodovanja velikog broja roditelja i spoznaje da je ovu odluku direktor ustanove podnio samoinicijativno, bez prethodne konsultacije sa roditeljima i sa savjetom roditelja, od strane načelnika opštine, donesena je odluka prema kojoj Obdanište neće raditi u periodu od 01. do 09. januara 2015. godine, odnosno, neće raditi samo dva radna dana tokom tog perioda.
Zbog ovog i drugih sličnih problema u ovoj javnoj ustanovi, načelnik opštine je uputio zahtjev ka direktoru ustanove Jeli Kasapović, da u najkraćem roku, sazove roditeljski sastanak ili savjet roditelja na kojem će učešće uzeti i načelnik opštine Teslić.

OPŠTINA TESLIC

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net