Video da devojka piše ljubavniku, pa je prijavio dečku iako ga ne poznaje

0
1335

Kada je Laj iz Detroita primetio da je devojka koja je sedela ispred njega izvesnom Džejsonu poslala da jedva želi da ga vidi iako se pored nje nalazio njen dečko, odlučio je da zaviri u njihov privatni život i razotkrije je

Mladić po imenu Laj iz Detroita je bio na utakmici kluba lokalnog američkog fudbala Detroit Lajonsa, i tom prilikom je ispred sebe video devojku koja mu je odvukla pažnju svojim ponašanjem. Naime, ona je na ovaj sportski događaj došla sa svojim dečkom, ali se za svo to vreme dopisivala sa drugim, zbog čega je Laj osetio potrebu da se umeša.

Kada je primetio da je ona izvesnom Džejsonu poslala poruku u kojoj je napisala da jedva čeka da ga vidi čim “zavši sa njim” (misleći na momka sa kojim je došla na utakmicu), Laj je nepoznatom mladiću ostavio  poruku u kojoj je napisao:

Foto: Facebook

– Hej, brate, Mi se ne poznajemo, ali kada dođeš kući proveri telefon svoje devojke. Napisala je izvesnom Džejsonu da jedva čeka da ga vidi i provede čitav dan sa njim. Čuvaj se, želim ti sve najbolje i srećan Dan zahvalnosti!

Dao mu je ovu poruku na kraju utakmice i rekao da je pročita kada stigne kući,a onda je priču o nepoznatom paru podelio na svom Fejsbuk profilu uz ilustraciju.

Inače, on se na ovaj korak odlučio kada je ju je čuo da je rekla kako je “navikla na male stvari” kada je jedan od gledalaca prokomentarisao da je porcija pomfrita premala u odnosu na cenu.