17/12/2017 09:13
NAJNOVIJE VIJESTI
Fejsbuk može i ovo: Saznajte ko vas od prijatelja voli, a ko ne!

Fejsbuk može i ovo: Saznajte ko vas od prijatelja voli, a ko ne!

Uz pomoć aplikacije “Hate With Friends” možete saznati u kakvim ste odnosima sa prijateljima na Fejsbuku.

Nije nikakva novost da na Fejsbuku imate opciju da ignorišete nečije postove. Međutim, mnogo će vas više interesovati jedna druga opcija – da proverite ko vas od vaših prijatelja baš i ne voli previše.

Naime, postoji aplikacija po imenu “Hate With Friends”, a kada je instalirate moći ćete da vidite spisak prijatelja i ispod svakog imena opciju kojom ćete označiti da li ga volite ili ne.

Osoba o kojoj se izjašnjavate neće znati da ste to uradili, osim u slučaju da je mržnja obostrana. Ukoliko i vi i druga strana odredite da se ne volite, Fejsbuk će vam ponuditi da se obrišete sa liste prijatelja, ili čak i slanje poklona kako biste poboljšali odnose.

Medio.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net