17/12/2017 09:27
NAJNOVIJE VIJESTI
KMF MLADOST (TESLIĆ) U SAMOM VRHU TABELE

KMF MLADOST (TESLIĆ) U SAMOM VRHU TABELE

Ovog vikenda završeno je i 4 kolo druge futsal lige zapad. Nakon četvrtog kola vodeće mjesto pripada Ljubiću iz Prnjavora sa ostvarenih 12 bodova , zatim slijedi naša ekipa „Mladost“ Teslić, sa 9 bodova dok je naša druga ekipa KMF Teslić na četvrtom mjestu sa 3 ostvarena boda. Ovog vikenda u četvrtom kolu mogao se vidjeti i lokalni derbi u Tesliću. U utakmici koja je odigrana u nedjelju, sastali su se KMF „TESLIĆ“ i KMF „MLADOST“ Teslić. Pobjeda u ovom derbiju pripala je KMF Mladost rezultatom 7:2. Pogledajte slike na LINKU

Publika u Tesliću se tokom svake utakmice lokalnih klubova ove lige uvjeri u kvalitet naših ekipa i može se primjetiti konstantan rast broja prisutnih na utakmicama.

Tabelarni pregled nakon 4. kola.

Untitled

Pregled utakmica, 07.12.2014 (4. kolo)

KMF Ljubić (Prnjavor) – KMF Gradiška 8:6
KMF Teslić – KMF Mladost (Teslić) 2:7
KMF Brod – KMF Starčevica (Banja Luka) 6:6

10797_632859506839965_377794925388876596_n

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net