19/02/2018 07:07
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆANIN PRIJAVLJEN JER JE ODSTRIJELIO MEDVJEDICU

TESLIĆANIN PRIJAVLJEN JER JE ODSTRIJELIO MEDVJEDICU

Policija u Tesliću identifikovala osobu koja je odstrijelila divljač čiji je lov zakonom zabranjen.

Zbog ovog krivičnog djela podnesen je izvještaj protiv Z.K. sa područja opštine Teslić.

Policijskoj stanici Teslić je, 3. augusta ove godine, prijavljeno da je na području naselja Gornji Kuzmani, u lovištu kojim gazduje Šumsko gazdinstvo “Borja”, Radna jedinica “Lovstvo”, pronađen odstreljen medvjed, zaštićena vrsta divljači čiji je lov zabranjen.

Operativnim radom je utvrđeno da je ženku medvjeda, težine oko 120 kg odstrelio Z.K. koji je zajedno s drugim članovima Lovačkog udruženja “Smolin” Blatnica učestvovao u lovu na srndaća.
Odstreljenu medvjedicu pronašao je lovočuvar.

Nakon izvršenog uviđaja tijelo životinje je predato Šumskog gazdinstu koje gazduje navedenim lovištem.

/FENA/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net