18/01/2018 05:19
NAJNOVIJE VIJESTI
Moćno kao nuklearna bomba: Putin testirao novo psihotronično oružje

Moćno kao nuklearna bomba: Putin testirao novo psihotronično oružje

Psihotronično oružje predstavlja novo oružje koje će, prema rečima naučnika, moći da kontroliše moždane ćelije. Oružje predstavlja budućnost Rusije u borbi protiv neprijatelja, ističu zvaničnici.

Novi izum Rusije, oružje koje će moći da kontroliše centralni nervni sistem, su takozvani “psihotronično oružje” koje kontroliše um i pretvaraju ljude u “zombije”. Ovo oružje testirao je predsednik Rusije Vladimir Putin. Oružje koje će, prema rečima naučnika, moći da kontroliše moždane ćelije, predstavlja budućnost Rusije u borbi protiv neprijatelja.

Predsednik Rusije ističe da je novo elektromagnetno oružje veliki korak ka budućnosti i jedan od novih načina postizanja budućih političkih i strateških ciljeva.

Ovako napredno oružje je iste jačine kao i nuklearno, samo što je mnogo praktičnije i lakše za rukovanje – objasnio je predsednik.

Anatolij Serdjukov, ruski ministar odbrane rekao je da bi konkretni predlozi o razvijanju novog oružja trebalo da budu završeni do decembra ove godine.

Istraživanje o novom oružju je tajno sprovedeno u SAD-u i Rusiji, ali Rusija je prva pristupila realizaciji ovog plana – rekao je Serdjukov.

Nisko frekventni talasi koji se nalaze u novom oružju jako utiču na mozak čoveka, na psihološko stanje i na moždane ćelije. Visoke doze ovih talasa mogu da oštete unutrašnje organe, čak u nekom trenutku mogu da navedu žrtvu da izvrši i samoubistvo.

Mi zasad jako malo znamo o ovom oružju i njegovi dugotrajni efekti još nisu istraženi. Čak i naše specijalne snage još ne koriste ovo oružje – rekao je ruski ministar odbrane.

Sergej Serik, pukovnik u penziji, tvrdio je da je bio žrtva moćnog oružja koje je bilo moćnije od oružja iz filma Matriks, kako navodi. Serik je bio ranjen pre tri godine i ne može se pouzdano tvrditi da je to oružje, tada još uvek nepoznato, bilo korišćeno.

(Telegraf)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net