18/01/2018 15:00
NAJNOVIJE VIJESTI
Najdeblja mama konfekcijski broj smanjila za 10!

Najdeblja mama konfekcijski broj smanjila za 10!

Za dvije godine unijela je preko milion kalorija u svoj organizam zahvaljujući dnevnoj rutini jedenja tri “Big Maca” dnevno, a onda kada se zdravlje njene kćerkice počelo popravljati gospođa Edkins je shvatila da mora nešto poduzeti.

Jodie Edkins je 34-godišnjakinja iz engleskog Derbyshirea koja je preživljavala pravu dramu u posljednje tri godine nakon što je njenoj maloj kćerki otkriven tumor.

Ogroman nivo stresa i gubitak volje za svim pa tako i za kuhanjem značili su za ovu mamu sami stres i traženje olakšanja u brzoj hrani, koju je jela u većim količinama tri puta dnevno.

Kako i sama kaže sa tri “Big Maca” dnevno, odnosno 1.000 njih tokom dvije godine, njena tjelesna figura je praktično i počela da liči na hamburger poznatog lanca brze hrane, a sve je zaustavljeno u trenutku kada su ljekari zaključili da će se mala Aly spasiti i preživjeti tumor mozga.

Tada je i gospođa Edkins shvatila da mora promijeniti stil svog života i izbaciti posjete “drive thru” restoranima, a kako je drastičnom smanjenju unosa kalorija dodala još plivanje i vožnju biciklom, ova mama sada ponosno ističe to da je svoj konfekcijski broj snizila za čak 10 veličina.

Body.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net