Najdeblja mama konfekcijski broj smanjila za 10!

0
963

Za dvije godine unijela je preko milion kalorija u svoj organizam zahvaljujući dnevnoj rutini jedenja tri “Big Maca” dnevno, a onda kada se zdravlje njene kćerkice počelo popravljati gospođa Edkins je shvatila da mora nešto poduzeti.

Jodie Edkins je 34-godišnjakinja iz engleskog Derbyshirea koja je preživljavala pravu dramu u posljednje tri godine nakon što je njenoj maloj kćerki otkriven tumor.

Ogroman nivo stresa i gubitak volje za svim pa tako i za kuhanjem značili su za ovu mamu sami stres i traženje olakšanja u brzoj hrani, koju je jela u većim količinama tri puta dnevno.

Kako i sama kaže sa tri “Big Maca” dnevno, odnosno 1.000 njih tokom dvije godine, njena tjelesna figura je praktično i počela da liči na hamburger poznatog lanca brze hrane, a sve je zaustavljeno u trenutku kada su ljekari zaključili da će se mala Aly spasiti i preživjeti tumor mozga.

Tada je i gospođa Edkins shvatila da mora promijeniti stil svog života i izbaciti posjete “drive thru” restoranima, a kako je drastičnom smanjenju unosa kalorija dodala još plivanje i vožnju biciklom, ova mama sada ponosno ističe to da je svoj konfekcijski broj snizila za čak 10 veličina.

Body.ba