18/01/2018 14:20
NAJNOVIJE VIJESTI
Pavić: Imamo većinu i bez Šukala

Pavić: Imamo većinu i bez Šukala

Stranka Napredna Srpska Adama Šukala nije više koalicioni partner Demokratskog narodnog saveza.

Nakon potisivanja sporazuma o zajedničkom djelovanju sa SNSD-om i Socijalističkom partijom predsjednik DNS-a Marko Pavić je rekao da ova koalicija ima većinu i bez Šukala i da će DNS nastupiti zajedno sa liderom Srpske radikalne stranke Draganom Đurđevićem

“Mi u ovu priču idemo sa Đurđevićem koji je tu. Šta će biti sa Šukalom, to pitajte njega. U svakom slučaju mi imamo većinu i bez njega“, rekao je Pavić.

Prema sporazumu o zajedničkim političkim ciljevima i saradnji, koji je danas potpisao sa predsjednicima SNSD-a Miloradom Dodikom i SP Petrom Đokićem, Pavić je rekao da će prioriteti biti ekonomija, zapošljavanje, borba protiv kriminala i korupcije i socijalna pitanja.

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net