Poznati koji su rođeni bogati

0
1243

Iako su mnogi poznati muzičari krenuli od samog dna i polako povećavali svoje bogatstvo kako bi dostigli to gde su sad, neki srećniji su se rodili sa već popriličnim bankovnim stanjem.

Bilo da su im roditelji poznati, ili samo vrlo uspešni u svojoj delatnosti, za ove pevače i pevačice se može reći da im nije trebala velika karijera da bi živeli lagodnim životom. Kako god, mnogi od njih su i prestigli svoje roditelje što se tiče popularnosti i zarade i treba ih pohvaliti za to. Pogledajte 10 poznatih koji su se rodili bogat i saznajte odakle njihovim porodicama toliki novac.

1. Adam Levine

Adam je možda napravio od sebe veliki brend poslednjih godina, prvo kao pevač benda Maroon 5, zatim kao sudija u popularnom američkom šou The Voice, modni dizajner i vlasnik svoje linije parfema. Međutim, pre svega toga je imao malu pomoć tate, Freda Levinea, koji je osnivač lanca odeće M. Fredric. Takođe, upoznao je dva člana benda Maroon 5 u prestižnoj privatnoj srednjoj školi u koju je išao.

2. Ariana Grande

Ona sigurno već neko vreme ne mora da traži pare za džeparac od roditelja, zahvaljujući glumi (glumi Cat Valentine na Nickelodeon-u u dve serije) i naravno, sad već, velikoj pevačkoj karijeri. Mada, i njeni roditelji su dobrostojeći tako da ne verujemo da ima potrebe da se međusobno ispomažu. Njen otac je CEO uspešne dizajnerske kompanije na Floridi i ima dosta poznatih klijenata kao npr. Edi Marfi. I pored svega toga, Ariana se često u intervjuima hvalila kako ima radne navike na mamu.

3. Cassie

Iako se ne zna mnogo o njenim roditeljima, znamo da je odrasla u malom gradu u Konetikatu koji nije baš poznat kao neka bogata sredina. Ipak, išla je u vrlo skupu gimnaziju (26.000$ košta godina) i to nam govori da su joj mama i tata imali dosta novca sa strane.

4. Ed Sheeran

Ne znamo tačno koliko su Edovi roditelji zarađivali, ali mislimo da možemo da kažemo da nije odrastao u siromaštvu. Oba roditelja su mu uspešni umetnici – otac, John, je kustos i predavač, a majka Imogen je juvelir. Njih dvoje takođe imaju svoju savetničku firmu.

5. Darren Criss

Zvezda serije Glee” od malih nogu zna kako je to biti bogat. Njegov otac je bankar, ali ne prosečan bankar – preselio je celu porodicu na Havaje na nekoliko godina kako bi mogao da bude predsednik i CEO EastWest banke. Takođe se nalazi u upravnom odboru opere San Franciska – mesto na koje dolaze samo osobe sa debelim novčanikom.

6. Jordin Sparks

Jordin se pojavila na javnoj sceni tako što je u 6. sezoni postala najmlađi pobednik Američkog Idola u istoriji emisije, mada i pre toga nije morala da brine finansijski. Njen otac je bivši igrač NFL-a koji je igrao za NY Giants-e i Dallas Cowboys-e, dok joj je majka preduzimač. Pored svega toga, priča se za nju da nikad nije koristila očevu slavu da uradi nešto za svoju karijeru, da je za sve sama zaslužna i da je veliki radnik.

7. Mike Posner

Tvorac hita “Cooler Than Me” je spominjao da je rođen u Detroitu, gradu koji je poznat po kriminalu i siromaštvu, međutim, zaboravio je da se pohvali kako je on iz jednog predgrađa Detroita u kome žive isključivo bogate porodice. Išao je na prestiži univerzitet Duke gde je školarina oko 56.000$ godišnje, a to mu je obezbedio otac koji je advokat.

8. Psy

Psy je u svom najvećem hitu opisao kraj u kome je rođen, opštini u Seulu koja se zove Gangnam. Gangnam je jedna od najbogatijih delova Seula, nešto kao Beverli Hills Južne Koreje (Sad je možda tekst Gangnam Style-a malo jasniji – on traži devojku koja uživa u malo finijim stvarima). Njegovi roditelji, kao i većina porodica u Gangnamu su vrlo dobrostojeći. Otac mu je izvršni direktor velike korporacije, a majka vlasnik rastorana.

9. Miley Cyrus

Kad se Miley rodila u novembru 1992. godine, pesma njenog tate, Billie Ray Cyrusa “Achy Breaky Heart”, je bila veliki hit, broj 1 na Billboard country top listi i broj 4 na Billboard Hot 100. Pesma je prodata u oko 1,4 miliona primeraka i to je samo pomoglo da se poveća njegova popularnost i bogatstvo koje je danas oko 50 miliona dolara. Sigurni smo da tatica nije pomogao, Majli danas ne bi bila ovo što jeste počevši od Disney serije “Hannah Montana”.

10. Robin Thicke

Robin je sin glumca Alana Thickea koji je glumio Dr. Jason Seavera u seriji “Growing Pains”. Takođe, i majka mu je glumila u američkoj sapunici “Days of Our Lives”. Iako nisu bili superzvezde, sigurno je da Robin nikad nije imao prazan novčanik dok je odrastao.

11. Julian Casablancas

Frontmen benda The Strokes je napravio karijeru što kao solo izvođač, što kao član raznih bendova, ali jedno je sigurno – nikad neće dostići nivo bogatstva svoga oca. Njegov otac je John Casablancas, poslovni mogul, i osnivač i vlasnik modne agencije Elite Model Management za koji su radili supermodeli poput Naomi Campbell, Adriana Lima, Heidi Klum itd. Jedna od tih modela mu je i majka, Jeanette Christiansen, bivša miss Danske. Julian sigurno nikada nije brinuo o džeparcu. Vrlo uspešna porodica, zar ne?

Mtv.Srbija