18/12/2017 04:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Kličko nokautom odbranio titulu!

Kličko nokautom odbranio titulu!

I DALJE SUVERENI ŠAMPION U TEŠKOJ KATEFORIJI

Vladimir Kličko i dalje je suvereni šampion u teškoj kategoriji, 17. put u nizu odbranio je tron.

Ukrajinac je nokautom u petoj rundi pobedio Bugarina Kubrata Puleva i nastavio dominaciju u teškoj kategoriji. Kličko, “Dr. Čelični čekić”, je već u prvoj rundi dva puta slao u nokdaun Puleva, potom ga oborio i u trećoj, da bi ga dotukao sjajnim levim krošeom ispod desnog oka u petoj za konačnu pobedu.
Kličko je ostvario 63. pobedu u karijeri, 54. nokautom, dok je Bugarin doživeo prvi profesionalni poraz posle 20 pobeda.
Ukrajinac je sve bliži Leriju Holmsu koji je 20 puta uspešno branio titulu prvaka sveta, dok je i dalje daleko sjajni Džeri Luis sa 25 uzastopnih odbrana.
Kličko je vlasnik četiri pojasa – IBF, IBO, WBO, WBA verzija, ali i Ring magazina. Meč je pratio i Amerikanac Šenon Brigs, koji već mesecima provocira Klička i izazova ga na novi duel u ringu.
b92
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net