21/01/2018 15:50
NAJNOVIJE VIJESTI
Cilj montiranog audio materijala – izvući Šukala iz skupštinske većine

Cilj montiranog audio materijala – izvući Šukala iz skupštinske većine

Banjaluka – Meta montiranog audio materijala, u kome navodno međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović govori o “kupovini” poslanika, jeste lider NS-a Adam Šukalo, s namjerom da se destabilizuje u okviru strukture sa kojom je bio na listi i izvuče iz skupštinske većine koja je dogovorena, saopšteno je iz SNSD-a.

“Ovim materijalom se bave oni koji grčevito nastoje da dođu do broja od 42 u Narodnoj skupštini Republike Srpske, i koji, baveći se tom temom, pokušavaju da odvuku pažnju od svoje puzeće politike pred Bakirom Izetbegovićem”, ističe SNSD.

U saopštenju se napominje da je Izetbegović već danima najvjerodostojniji portparol sve i jedne opozicione partije iz Republike Srpske.

“On nam, u stvari, svakodnevno saopštava šta su oni to prihvatili u razgovoru s njim, i zašto su oni dobri za provođenje njegovih političkih ciljeva. Iza političkog uspjeha SDA i DF stoji takozvana Građanska koalicija ‘Prvi mart’, a SDS, PDP i NDP nisu s njima otišli da razgovaraju o sastavljanju vlasti na nivou BiH, u čemu bi se vidjelo da je to politički aranžman u kojem Srpska ima svoje mjesto, već su dopuzali da prihvate ideološku platformu SDA i DF”, naglašava SNSD.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net