16/12/2017 16:06
NAJNOVIJE VIJESTI
Bijeljina: Krsna slava MUP-a Srpske

Bijeljina: Krsna slava MUP-a Srpske

Svečanom akademijom, u Bijeljini je obilježena Krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske- Sveti arhangel Mihailo.

Predsjednik Republike, Milorad Dodik, koji je prisustvovao Akademiji, čestitao je svim zaposlenima u MUP-u njihov praznik i zahvalio na svemu što su oni učinili na jačanju bezbjednosti i očuvanju Republike Srpske.

045977

Predsjednik Dodik je podsjetio da je u ranijem periodu Policija Srpske bila predmet pokušaja da se reformiše i prenese na nivo BiH što je, kako je rekao, spriječeno, a Policija Republike Srpske dokazala da je nesumnjivo jedna od najboljih u regionu.

“Ona ne sarađuje samo sa policijskim agencijama u BiH već i sa bezbjednosnim strukturama u svijetu i postiže zapažene rezultate u borbi protiv kriminala, korupcije i terorizma”, istakao je Dodik.

U Kulturno-umjetničkom dijelu programa Akademije nastupio je kompozitor i pjevač vizantijskog stila Slobodan Trkulja, Srpsko pjevačko društvo “Srbadija” iz Bijeljine i “Orkestar harmonika” iz Ugljevika.

 

Izvor:rtrs.tv

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net