17/12/2017 09:27
NAJNOVIJE VIJESTI
Mljekari i danas na terminalima

Mljekari i danas na terminalima

Predsjednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača Republike Srpske Vladimir Usorac za ponedjeljak je najavio sjednicu Upravnog odbora Udruženja, nakon čega će se sa predstavnicima mljekara iz Federacije obratiti javnosti na terminalu u Gradišci.

Podsjećamo, mljekari u znak protesta zbog neuvođenja prelevmana na uvoz mlijeka u BiH, ne dozvoljavaju da u terminale ulaze kamioni iz Evropske unije u kojima se nalazi mlijeko.

 

Izvor:rtrs.tv

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net