18/01/2018 13:34
NAJNOVIJE VIJESTI
Danas oblačno, mjestimično s kišom

Danas oblačno, mjestimično s kišom

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno, mjestimično s kišom, a na jugu sunčano uz umjerenu oblačnost.

Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Najviša temperatura biće od 11 do 19 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Srna – 14.11.2014 08:36

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net