Apsolutna Istina o horoskopskim znakovima

0
1085

Istina o svim horoskopskim znakovima bez uvijanja – pravo u lice.

OVAN

Otvoren. Dopadljiv. Spontan. Osoba koju ne želite razljutiti. Zabavan. Sjajno se ljubi. Naprosto neodoljiv. Voli duge veze i porodica mu je vrlo važna. Poznati su po darežljivosti i velikodušnosti. Odan. Glasan. Uvek mora da bude u pravu. Jedni su od najdivnijih ljudi na svetu.

BIK

Agresivan. Obožava duge veze. Voli da se potuče, pogotovo za nešto što želi. Zna da bude dosadan, ali učiniće sve za pažnju. Voli da pomagaže, ali je tvrdoglav. Brižan. Može biti egoističan i ako nešto želi, učiniće sve da to i dobije. Obožava da lenčari.

BLIZANCI

Dobri. Sjajno slušaju. Jako dobro zbunjuju ljude. Ljubavnici, a ne borci. Vole da pametuju, lako se uvrede. Odlični su u gubljenju stvari i zaboravni su. Brbljavi su. Jako lako opraštaju. Vole da se ljube. Imaju predivan osmeh.

RAK

Sjajno se ljubi. Dobro izgleda. Jedinstven u svojoj zaljubljenosti. Romantičan. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati u životu. Kreativan. Većinom su umetnici ili sumanuti govornici. Ako vas Rak uzme „pod svoje“ i otvori vam srce, ostaćete tamo zauvek.

LAV

Odlični sagovornici. Atraktivni i strastveni. Opušteni. Uglavnom srećni, a kad su nesrećni, onda postaju mrzovoljni i detinjasti. Lavov problem postaje svačiji problem. Većina ih je predvidiva i monotona. Voli duge veze. Brbljav.

DEVICA

Dominantna u vezama. Brižna, pametna, glasna. Sve je što ste oduvek hteli. Lako joj se ugodi. Voli kocku i rizike.

VAGA

Ljubazna prema svima koje upozna. Neguje jedinstven izgled. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati.

Može da izazove haos kao što može i da ga spreči. Veran prijatelj do samog kraja.

ŠKORPIJA

Obožava viceve. Ima sjajan smisao za humor, sve će isprobati barem jednom. Voli da joj se ugađa, puna energije, sjajno se ljubi. Uvek dobiju ono što žele. Privlačni. Vole duge veze.

STRELAC

Spontan. Sjajnog izgleda. Vole duge veze. Pružaju puno ljubavi. Samotnjaci. Lako izgube strpljenje i ne podnose laži. Ako su loše raspoloženi, izbegavajte ih u širokom luku.

JARAC

Vole da provociraju. Drski. Inteligentni. Seksi. Povremeno mrzovoljni i naporni. Vole sve da rade polako i bez panike, a kad pronađu posao koji ima se sviđa, potpuno mu se predaju. Ponosni, puni razumevanja i dragi. Pametni.

VODOLIJA

Poverljivi. Privlačni. Sjajni ljubavnici. Vole duge veze. Jako se trude. Prihvataju sve projekte. Ponosni na sebe što god da rade. Neuredni, vole svoje ljubimce više nego svoju porodicu.

RIBE

Brižne i nežne. Pametne. Vole da budu u centru pažnje. Vrlo organizovane. Vrlo privlačne suprotnom polu. Teško ih je zadržati. Strastvene, divni ljubavnici. Zabavne. Ponekad previše veruju ljudima i lako ostanu povređene.

(Žena)