18/01/2018 13:12
NAJNOVIJE VIJESTI
Znate li šta sobarice STVARNO rade u vašim hotelskim sobama? (VIDEO)

Znate li šta sobarice STVARNO rade u vašim hotelskim sobama? (VIDEO)

Video koji je snimila skrivena kamera u jednoj hotelskoj sobi u Americi pokazuje da sobarica radi i neke stvari mimo dužnosti koje joj stoje u opisu posla.

Snimak tako pokazuje da je spremačici pažnju najpre privukao Playstation 3, ali ne (samo) zato da bi ga očistila, a nakon toga zaintrigirao ju je i tablet.  Potom je upalila laptop gosta i, kako se čini, pokušala da se uloguje i uđe u sistem. Nakon toga je pretražila prtljag. Iako se čini da ništa nije ukradeno, evidentno je da je narušena privatnost gosta. Nadajmo se samo da je ovakvo ponašanje izuzetak.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net