17/12/2017 09:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Brutalni Novak korak bliže broju 1

Brutalni Novak korak bliže broju 1

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković furiozno je započeo završni Masters u Londonu, pošto je deklasirao Marina Čilića sa 6:1, 6:1 za samo 57 minuta.


To je 11. Đokovićeva pobjeda u isto toliko mečeva sa hrvatskim teniserom, uključujući i četiri ove sezone. U drugoj rundi Novak će igrati sa Vavrinkom, a Čilić sa Berdihom.

Đoković u Londonu želi da postane tek peti teniser u istoriji koji je četiri ili više puta osvajao završni turnir, a pobjede u naredna dva meča i teoretski mu garantuju prvo mjesto na kraju godine.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net