18/01/2018 05:06
NAJNOVIJE VIJESTI
PROGNOZA VREMENA ZA SRPSKU  ZA  DANAS 11.11.2014

PROGNOZA VREMENA ZA SRPSKU ZA DANAS 11.11.2014

Vrijeme: Ponegdje ujutru magla, a tokom dana promjenljivo sa sunčanim intervalima, na jugozapadu popodne oblačnije sa kišom u ovim krajevima tokom noći.

Ujutru i prijepodne promjenljivo oblačno i suvo uz sunčane intervale, a oko rijeka i po kotlinama prolazno magla. Toko dana i do večeri na jugozapadu oblačnije sa kišom u tim krajevima tokom noći, dok će u ostalim krajevima biti suvo i toplo za ovo doba godine uz promjenljivu oblačnost i sunčane intervale. Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni, u Posavini slab istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14°C do 21°C , u višim krajevima od 11°C.

RHMZRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net