18/01/2018 05:15
NAJNOVIJE VIJESTI
SVAŠTA: Nudi SEKS muškarcima, a traži MALU uslugu

SVAŠTA: Nudi SEKS muškarcima, a traži MALU uslugu

SVAŠTA: Nudi SEKS muškarcima, a traži MALU uslugu
 Kineska studentkinja Ju Peng (19) iz istočnog Šangaja izazvala jebijes javnosti u svojoj zemlji nakon što je na internetu objavila reklamu u kojoj je navela da će pristati na seks u svakom gradu koji posjeti sa muškarcem koji pristane da joj plati troškove.Promiskuitetna devetnaestogodišnjakinja je na kineskom sajtu “Weibo” napisala da traži “privremene momke” koji moraju da budu zgodni, mlađi od 30 godina, viši od 1.75 metara i naravno, bogati.

 Međutim, ovo je izazvalo bijes mnogih koji je optužuju za prostituciju.

 Naime, ona je takođe napisala da traži “muškarca koji će finansirati njen transport do grada, kao i sve troškove dok je tamo i da će morati da bude velikodušan”.

 Zauzvrat, po njenim riječima, muškarac će moći da sa njom provede cijelu noć, dobije svu njenu pažnju i priliku da se pred drugima pokaže u društvu zaista prelijepe djevojke.

 “Ovo je poput stopiranja, tu nema ničeg lošeg”, tvrdi ona.

Ju tvrdi da je na ovaj način proputovala istočnu Kinu i da sada želi da vidi ostatak zemlje, ali jednostavno nema dovoljno novca kako bi takav poduhvat finansirala.

 

Izvor:B92

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net