17/01/2018 19:44
NAJNOVIJE VIJESTI
Anćeloti: Ronaldo je zaslužio Zlatnu loptu

Anćeloti: Ronaldo je zaslužio Zlatnu loptu

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti rekao je da bi nagrada za najboljeg igrača sveta trebalo da pripadne Kristijanu Ronaldu, koji je i prošle godine dobio Zlatnu loptu.

Italijanskog stručnjaka iznenadila je izjava prvog čoveka FIFA-e Jozefa Blatera koji je kao najvećeg favorita izdvojio golmana Bajerna i reprezentacije Nemačke Manuela Nojera.

“Iznenadila me je izjava Blatera, očigledno je da ne može da ćuti. Nagradu bi trebalo da dobije igrač koji je konstantno na vrhunskom nivou, a verujem da tu dileme nema. Prošle godine su Mesi, Riberi i Ronaldo bili u užem izboru, ali ove je Portugalac postigao mnogo golova i osvojio Ligu šampiona”, rekao je Anćeloti, a prenosi španski list As.

Ronaldo je bio jedan od najzaslužnijih igrača Reala u osvajanju 10. titule prvaka Evrope, gde je sa 17 golova postavio novi rekord takmičenja.

Portugalski napadač do sada je dva puta izabran za najboljeg igrača sveta, 2008. i 2013. godine.

On je 2009. godine prešao iz Mančester Junajteda u Real, odigrao je 260 utakmica i postigao 273 gola.

Tokom karijere igrao je još za lisabonski Sporting, dok je za reprezentaciju Portugalije nastupio 116 puta i dao 51 gol.

 

Izvor:Tanjug

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net