18/01/2018 05:15
NAJNOVIJE VIJESTI
Premijera: Severina i Saša Matić – More tuge! Pogledajte spot za novu duetsku pesmu (Video)

Premijera: Severina i Saša Matić – More tuge! Pogledajte spot za novu duetsku pesmu (Video)

Severina Vučković i Saša Matić premijerno su predstavili spot za duetsku pesmu “More tuge”, koja već po prvim reakcijama pretenduje da bude veliki hit.

Severina oduševljena duetom sa Sašom Matićem: Pesma je veoma emotivna, a spot će rasplakati publiku!Severina koja je sa nestrpljenjem iščekivala dan kada će novi spot premijerno predstaviti publici, kaže da je presrećna jer je pesma veoma emotivan, a scene koje su snimili izmamiće suze i onim najjačima, jer je njen kolega Saša Matić prvi put u svom životu zaplesao.

 

Tekst za duetsku pesmu “More tuge”, napisao je Saša Matić, dok je za muziku bio zadužen Miloš Smiljanić-Žuća. Uživajte u novom spotu.

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net