21/01/2018 15:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Ja sam kreten i lažem kad zinem!

Ja sam kreten i lažem kad zinem!

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja je po mnogima jedna od najsavršenijih žena u Srbiji, otkrila je svoje najveće mane. Plavokosa Novosađanka priznala je da ne ume da koristi kompijuter i da voli da laže.

Ne zna da  uključi  kompjuter:  Nataša Bekvalac

Ne zna da uključi kompjuter: Nataša Bekvalac | Foto: Goran Srdanov

– Čim zinem, lažem! – iskreno kaže Nata i dodaje da je aktivna na Instagramu jer joj je to najednostavnija tehnologija.

– Ja sam kompletni kreten kada je u pitanju bilo šta vezano za kompjutere, donedavno nisam ni znala da ga uključim, doslovno. Instagram su slike, nema preterano mnogo teksta i to je moj maksimum kada je u pitanju ta vrsta komunikacije sa prijateljima – izjavila je Bekvalčeva, koja je konačno priznala da je zaljubljena u rukometaša Ljubu Jovanovića.
Izvor/Alo
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net