19/02/2018 15:27
NAJNOVIJE VIJESTI
Slobodan Milošević je živ i nalazi se u Rusiji?!

Slobodan Milošević je živ i nalazi se u Rusiji?!

Beograd – Slobodan Milošević nije umro u Hagu 2006. godine! Živ je i nalazi se sa svojom porodicom u Rusiji a planom tajnih službi iz nekoliko zemalja pre osam godina je iscenirana njegova smrt u Sheveningenu da bi potom bio prebačen u Moskvu! Da bi zatvorski stražari i patolozi bili uvereni da je bivši predsednik Srbije i Jugoslavije zaista mrtav iskorišćen je lek Droperidol koji umrtvljuje privremeno organizam i vitalne funkcije kod čoveka.Slobodan-Milosevic-610x330
Skoro decenija je prošla od dana kada je Milošević preminuo ali kada se sve činjenice saberu ispada da mrtvog Slobu niko nije video, osim dežurnog zatvorskog stražara koji tog jutra, 11 marta 2006 nije mogao da probudi zatvorenika Miloševića.
Preminulog Miloševića nije videla čak ni kamera u njegovoj pritvorskoj jedinici jer baš te fatalne noći i jutra iz neobjašnjivih razloga nije radila!
Ustanovljena je smrt kao posledica srčanog udara a zvanično je sve objavljeno dam kasnije, 12 marta posle izvršene obdukcije u kojoj su pored holandskih lekara učestvovali i ruski i patolozi sa Vojnomedicinske akademije iz Beograda, pukovnici Srbislav Ilić i Ivica Milosavljević. Međutim, isapada da ni te patologe koji su jedini videli mrtvog Slobu zapravo niko nije video jer ni oni ne postoje??!!
Naime, kako je nedavno preneo hrvatski portal “Dnevno” preneo Službeni nalaz patologa nikada nije službeno objavljen, a upravo je neverovatna činjenica da imena i adrese patologa sa VMA (pukovnika Ilića i Milosavljevića) nema ni u jednom imeniku i adresaru u Srbiji! Četiri meseca pre iznenadne smrti Miloševića je u Hagu pregledao lekarski tim od troje specijalista – kardiolog iz Francuske, specijalista za krvne sudove iz Rusije i otorinolaringolog iz Beograda koji je na suđenju bio svedok Miloševićeve odbrane.
slobodan miloseOni su predložili da Milošević ode na pregled u Rusiju u poznati specijalistički institut “Bakuljev”, ali sudsko veće je to odbilo. Nekoliko dana kasnije Milošević je umro, barem zvanično, a indikativno je i to da je Borislav Milošević samo nekoliko dana nakon bratovljeve smrti otišao u Moskvu na Institut “Bakuljev”.
Bilo kako bilo, sa njihovim obdukcijskim nalazom odmah su se složile vlasti u Srbiji, organizovan je hitni transport i brza sahrana u dvorištu rodne kuće Miloševića u Požarevcu. Kovčeg je bio po dolasku na aerodrom izložen ispred, tada još uvek, savezne skupštine na Trgu Nikole Pašića a potom otpremljen u Požarevac.
Naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman a koji je bio blizak određenim ljudim iz odbora za sahranu Slobodana Miloševića kaže da ne zna da li je Sloba živ ili mrtav ali da je gotovo siguran da ne počiva u dvorištu kuće u Požarevcu!
-Sanduk koji je stigao iz Haga u Beograd bio je prazan! Možda je nešto i bilo u njemu ali Slobodanovo telo nije sigurno! Članovima odbora za sahranu je čak rečeno da je svako otvaranje sanduka najstrože zabranjeno iako tako nešto niko nije ni tražio. Činjenica je i da je Marko iz Haga gde je otišao da identifikuje oca otišao pravo za Moskvu. Tamo je otišao sa oicem, mrtvim ili živim,ne znam, ali sam duboko ubeđen da je Slobodan tamo, sa svojom porodicom. Ili počiva u Rusiji ili živi tamo sa svojim najbližima. Možda samo čeka pogodan trenutak i raspored geopolitičkih stvari u Evroi i svetu da se vrati na politčku scenu. Znam da će svi sad reći da je ovo što pričam naučna fantastika ili još gore, gluposti i trućanja ali hajde, ako smo svi tako sigurni da Milošević nije pod lipom u Požarevcu, otvorimo grob, uradimo DNK I stavimo tačku na ovu priču. Ali to se nikad neće desiti jer određene domaće ali i svetski centri moći to nikako ne žele, kaže naš izvor.
Prema nekim drugim izvorima, Slobodan Milošević zaista nije umro u Hagu te 2006. Ali jeste pet godina kasnije, 2011. U Rusiji gde se nalazio posle “odlaska” iu Sheveningena. Sahranjen je u predgrađu Moskve a jedan stariji ruski bračni par održava njegov grob na kome se nalazi samo jedna ploča bez ikakvog imena ili oznake!
Pre nekoliko godina i jedan astrolog i medijum, takođe poreklom iz Rusije dolazio je u Beograd sa željom da se izvrši eshumacija Miloševićevog groba ali kako niko od onih kojima se obraćao nije želeo ni da ga sasluša vratio se u Moskvu neobavljena posla.
Da li je svetski istorijat teorija zavere dobio u slučaju smrti Slobodana Miloševića svoju novu stranicu I da li nas Sloba gleda negde odozgo ili iz daleke Rusije možemo samo da nagađamo I iznova se pitamo svakog 11 marta na godišnjicu Miloševićevog (ne)odlaska.

Srećko Milovanović / Afera

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net