18/01/2018 13:00
NAJNOVIJE VIJESTI
Lažna slika Noletove bebe zapalila internet

Lažna slika Noletove bebe zapalila internet

Na Internetu je još noćas objavljena fotografija bebe, navodno sina Novaka i Jelene Đoković. Novak i njegova supruga dobili su juče sina prvenca, a na Internetu se pojavila slika bebe iz porodilišta i tvrdnje da je Novak objavio fotografiju.20141022095909_269157

Na slici, uslikanoj kroz staklo u nekom porodilištu, vidi se beba u naručju medicinske sestre, ali to nije dijete Novaka i Jelene, piše Blic.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net