18/01/2018 13:18
NAJNOVIJE VIJESTI
TRAGEDIJA SE NASTAVLJA: Poginuo stric Save Miloševića

TRAGEDIJA SE NASTAVLJA: Poginuo stric Save Miloševića

Kako Puls prenosi poginuo je stric poznatog fudbalera Save Miloševića

DJURIC PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA PARTIZANA

Reč je o 57-godišnjem D. M. iz Jahovca pored Bijeljine koji je poginuo kada se njegov traktor u ponedeljak oko 15 sati prevrnuo. Vozilo je skrenulo sa puta, potom krenulo da se okreće pri čemu je priklještilo vozača koji je na licu mesta podlegao povredama.

Podsetimo, deda Save Miloševića je ubio fudbalerovog oca, a potom je umro u zatvoru. Crni niz tragedije porodice Milošević se nastavio kada je u saobraćajnoj nesreći poginuoSavin brat, a sada je nastradao i stric koga su zvali Šejn.

hotsport.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net