ŠAMPION POLIGAMIJE: Imao četiri žene, sedam verenica i pet devojaka

0
930

Sonko Tidžan (28) iz Austrije ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka i apsolutni je rekorder u poligamiji u toj zemlji. On je uhvaćen na aerodromu u Beču nakon što su dve žene shvatile da su udate za istog čoveka i prijavile ga policiji.

526545_sonko-tijan-foto-youtube_ff

Zavodnik je “kupio” žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.

Otkriven je kada je posle sedam godina braka jedna od njegovih izabranica Sonja Majar zatrudnela. Ona je na Fejsbuku naletela na profil žene sa istim prezimenom i fotografije sa suprugom koji neverovatno liči na njenog muškarca. Počela je da kopa po tom profilu i shvatila da ih zapravo deli isti čovek.

– Palo mi je na pamet da možda ima blizanca ili da me vara – rekla je Sonja.

Uspostavila je kontakt sa tom ženom i zajedno su ga prijavile policiji. Tada su saznale da je Sonko imao 16 različitih žena koje su verovale da su one jedine, a sa tri je bio i oženjen.

Najmlađa supruga je imala 22, a najstarija 44 godine. U Africi takođe ima ženu sa kojom ima dece.
Inače, Sonko i Sonja su se upoznali pre više godina u jednom baru kada se ona zaljubila na prvi pogled. Tindžan joj je rekao da i on oseća isto, pa su uprkos protivljenju njene porodice, posle mesec dana veze odlučili da svoju vezu krunišu brakom.