20/02/2018 06:59
NAJNOVIJE VIJESTI
Cvijanović: Još uvijek imam šanse da prestignem Ivanića

Cvijanović: Još uvijek imam šanse da prestignem Ivanića

Kandidat za članicu Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ocijenila je sinoć da je neprihvatljivo da još nisu objavljeni rezultati opštih izbora te da to otvara prostor za špekulacije što se može spriječiti time da Centralna izborna komisija BiH redovno objavljuje ažurirane podatke, bez obzira koliko se dnevno obradi.cvijanovicizbori2

Tvrdi da postoje realne šanse da do kraja prebrojavanja ona dobije više glasova od kandidata Saveza za promjene Mladena Ivanića koji trenutno vodi na osnovu dosad prebrojanih glasačkih listića.

Gostujući u vijestima banjalučke Alternativne televizije, ona je dodala da SNSD sa dosadašnjim koaliconim partnerima ima većinu u parlamentu RS, kao i da sastavi novu vladu RS-a, ali u tom slučaju sebe ne vidi ponovo na premijerskom mjestu.

Ranije je SNSD saopštio da bi tu funkciju mogao da obavlja Igor Radojičić, s tim da napominje da će o tome razgovarati sa koalicionim partnerima, DNS-om i socijalistima RS-a.

Cvijanović sebe vidi u političkom životu tamo gdje je, kaže, postavi njena politička partija, ali ističe da vjeruje da će ipak biti srpska članica Predsjedništva BiH, nakon što se objave konačni rezultati.

Na pitanje da li će SNSD sarađivati sa koalicijom “Domovina”, kazala je da ne vjeruje da bi ta koalicija mogla da bude tas na vagi prilikom formiranja nove entitetske vlasti.

izvor: Fena  20.10.2014. u 08:56

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net