18/01/2018 13:08
NAJNOVIJE VIJESTI
Muškarac iz Teslića poginuo u prevrtanju vozila

Muškarac iz Teslića poginuo u prevrtanju vozila

Kod Teslića je došlo do teškog udesa, a u njemu je stradao D.Đ.nakon što mu je vozilo sletjelo s puta i prevrnulo se. U mjestu Gornje Liplje, kod Teslića, oko ponoći dogodio se težak udes kada je putničko vozilo marke Zastava kojim je upravljao D.Đ. s područja te općine, sletjelo s kolovoza. 
policija_rs_velika_248_335365234

Dolaskom patrole policije na lice mjesta povrijeđeni D.Đ. je zatečen na kolovozu i davao je znakove života, ali je tokom transporta do Doma zdravlja u Tesliću preminuo, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. 

Do udesa je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolovoza i potom na kosinu van puta, prilikom čega se vozilo prevrnulo na bočnu stranu. 

Radiosarajevo.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net