17/12/2017 07:11
NAJNOVIJE VIJESTI
Lidersi: Uprava napolje!

Lidersi: Uprava napolje!

TESLIĆ – Proleter je u Gradišci pretrpio pravu katastrofu (1:6), a meč protiv Kozare posmatrali su i navijači iz Teslića, popularni Lidersi, koji su nakon desetak minuta napustili utakmicu, a na tribinama je ostao transparent “Uprava napolje”, čime su jasno poručili šta misle o aktuelnoj politici klubaleaders_proleter-sloga_26.5.2012

Već nakon pola sata igre, Kozara je imala nevjerovatnih 5:0, pa ne čudi ovakav stav navijača Proletera.

Teslićani su prošle sezone teškom mukom izborili opstanak. Imali su isti broj bodova kao i Sloga, koja je morala u baraž, nakon čega je ispala u drugoligaško društvo.

Ni promjena trenera nije pomogla Proleteru. Odlaskom Zorana Ćurguza na klupi je sjeo dosadašnji igrač Teslićana Nebojša Đekanović, ali očigledno ni on nije donio velike promjene.

Proleter je ubjedljivo najlošija ekipa dosadašnjeg dijela prvenstva, sa svega dva osvojena boda u prvih 10 mečeva.

Poraz u Gradišci bio je sedmi uzastopni za ekipu sa “Radolinke” i ukoliko se nešto drastično ne promijeni, teško da ćemo “crveno-plave” i naredne sezone gledati među prvoligašima.

 

Izvor: http://www.sport-rs.com/

Izvor: Photo/TeslicDanas.net

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net