18/01/2018 14:55
NAJNOVIJE VIJESTI
Debakl Teslićana

Debakl Teslićana

GRADIŠKA – Fudbaleri Kozare deklasirali su ”fenjeraša” Proletera ubjedljivim rezultatom 6:1 i sa tri nova boda približili se lideru Leotaru na samo dva boda zaostatka.http://www.sport-rs.com/wp-content/uploads/2014/10/Slavlje-fudbalera-Kozare-Kozara-Gradi%C5%A1ka.jpg

Već nakon prvog dijela utakmice znao se pobjednik, jer je Kozara imala prednost od 5:0. Mrežu gostiju prvo je zatresao Bosnić već na samom početku utakmice u 2. minutu, da bi Srndović u 18. minutu udvostručio prednost. Nova radost domaćih igrača uslijedila je samo dva minuta kasnije, a mrežu gomana Milkanovića, ovog puta zatresao je Škorić. Rezultat 4:0 glasio je u 24. minutu, a u strijelce se upisao Maksimović, koji je samo osam minuta kasnije postigao i svoj drugi gol na utakmici.

Gosti su preko Markovića u nastavku, u 50. minutu smanjili prednost, međutim, Bosnić u 66. minutu svojim drugim golom povisio je rezultat na 6:1, što je bio i konačan rezultat utakmice.

KOZARA – PROLETER 6:1 (5:0)

Strijelci: 1:0 Bosnić (2), 2:0 Srndović (18), 3:0 Škorić (21), 4:0 Makismović (24), 5:0 Maksimović (31), 5:1 Marković (50), 6:1 Bosnić (66).
Stadion: Gradski u Gradišci.
Gledalaca: 200.
Sudija: Dražen Vasiljević (Doboj).
Žuti kartoni: Škorić, Berić, Šuka (Kozara), Mahmutović, Petrović, Panić (Proleter).
Crveni karton: Branko Ojdanić (Kozara) u 38. minutu.

KOZARA: Trkulja, Škorić (od 46. minuta Makitan), Gigović, Bosnić, Vukajlović, Maksimović, Srndović (od 46. minuta Šuka), Ojdanić, Gavrić (od 73. minuta Stevanović), Berić, Šatara.Trener: Igor Janković.

PROLETER: Milkanović, Lale (od 74. minuta Marković), Kondić, Ignjić, Panić, Marković, Perović (od 49. minuta K. Osmić), Gavrić (od 42. minuta Petrović), Radonjić, Mahmutović, Z. Osmić. Trener: Nebojša Đekanović.

Igrač utakmice: Marko Bosnić (Kozara).

http://www.sport-rs.com/

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net