16/12/2017 11:59
NAJNOVIJE VIJESTI
Pronađeno tijelo u Savi kod Gradiške

Pronađeno tijelo u Savi kod Gradiške

GRADIŠKA – Tijelo nepoznate osobe pronađeno je juče u rijeci Savi kod Gradiške. Policijskoj stanici Gradiška prije podne je prijavljen ovaj slučaj, te su na lice mjesta odmah upućene policijske patrole i ekipa Državne granične službe BiH /DGS/.

20141019111051_268701
U policiji još ne mogu potvrditi o kome je riječ, javlja Glas Srpske. Prema nezvaničnim informacijama, moglo bi biti da je riječ o ženskoj osobi srednjih godina, ali za sada nema potvrde identiteta niti naznaka o okolnostima smrti.

Uviđaj će obaviti dežurni mrtvozornik, a tijelo će biti prevezeno u mrtvačnicu, gdje će biti obavljena i obdukcija.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net