19/02/2018 15:31
NAJNOVIJE VIJESTI
Slabiji zemljotres pogodio područje Tešnja

Slabiji zemljotres pogodio područje Tešnja

Zemljotres jačine 2,9 stepeni Richtera i intenziteta četiri stepena Merkalijeve skale pogodio je rano jutros područje Tešnja.

zemljotres-dva

Epicentar zemljotresa, koji je zabilježen u 6:08 sati, registrovan je na dubini od 6,3 kilometra, potvrđeno nam je u Hidrometeorološkom zavodu Republike Srpske. Zemljotres ovog intenziteta ne može izazvati štete na objektima, a stanovništvo ga može osjetiti.

Izvor/klix.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net