18/01/2018 14:21
NAJNOVIJE VIJESTI
Kodžoman načelnik Laktaša!!

Kodžoman načelnik Laktaša!!

Prema prvim preliminarnim rezultatima sa biračkih mjesta na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši kandidat SNSD-a Miroslav Kodžoman osvojio je 56,2 odsto glasova, saznaje se iz Opštinske izborne komisije.

Kandidat Saveza za promjene Vukašin Vojinović osvojio je 42 odsto, dok je kandidat Srpske napredne stranke Željko Perenčević osvojio 1,8 odsto glasova.
043301
Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši glasalo je 16.075 birača ili 51,22 odsto od ukupnog broja registrovanih.

Prema ranije objavljenim rezultatima iz Izbornog štaba SNSD-a, njihov kandidat Miroslav Kodžoman osvojio je 8.609 ili 55, 4 odsto glasova, Vukašin Vojinović je imao 6.526 glasova ili 42 odsto, a Željka Perenčević 383 glasa ili dva odsto. Naveli su i da je ukupno glasalo 16.075 birača ili 51,22 odsto, od čega je važećih listića 15.518.

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Laktaši Vukašin Vojinović čestitao je protivkandidatu Miroslavu Kodžomanu pobjedu na prijevremenim izborima.

izvor:rtrs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net