21/01/2018 15:57
NAJNOVIJE VIJESTI
Putin: Odnosi između naših država uspješno napreduju

Putin: Odnosi između naših država uspješno napreduju

Na zvaničnom sajtu predsjednika Ruske Federacije objavljeno je današnje obraćanje Vladimira Putina predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.


dodik-putin-prica (1)

„ Gospodine predsjedniče, želim još jednom da Vas pozdravim.

Mi smo već imali sastanak sa Vama ove godine. Drago mi je da konstatujem, da bez obzira na relativno skromne pokazatelje trgovinske i ekonomske saradnje, ipak se promet povećava – u zadnje vrijeme povećao se za četvrtinu.

Danas i međunarodni odnosi, i Evropa, i svjetska ekonomija doživljavaju teško vrijeme. Ali odnosi između naših država uspješno napreduju – to je prijatan činilac u regionalnoj situaciji.

Znam da su Vam izbori uskoro. Želim Vam puno uspjeha! Znam da većina glasača Vas podržava, danas je to već jasno.

Sasvim nedavno, prošle nedjelje, kod nas su održani izbori u 84 subjekta Ruske Federacije. To su najveći izbori u istoriji savremene Rusije. I lokalni izbori, i regionalni. Izabrano je dosta rukovodilaca regiona Ruske Federacije. Dakle, možemo da zamislimo da u toku predizborne kampanje uvijek se pooštrava unutrašnja situacija. Ali nakon izbora počinje normalni svakodnevni rad.

Vi već imate dosta iskustva i kao čovjek, i kao političar, i kao rukovodilac. Vi to naravno odlično shvatate.

Drago mi je da Vas vidim!“

izvor: Frontal

 
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net