19/02/2018 15:06
NAJNOVIJE VIJESTI
KONAČNO!! GTA V dobio datume izlaska za PS4, Xbox One i PC

KONAČNO!! GTA V dobio datume izlaska za PS4, Xbox One i PC

Godinu dana nakon izlaska orginalne igre na PS3 i Xbox 360 konzolama, Rockstar je konačno objavio datume izlaska svoje uspješnice na konzolama nove generacije i PC računalima. Playstation 4 i Xbox One verzija bi se na policama trgovina trebala naći 18.11.2014, dok će ljubitelji igranja na osobnim računalima svoj primjerak nažalost morati pričekati do 27.01.2015.

jpg

Razlog odgode PC inačice nije poznat, ali je Rockstar objavio velike nadogradnje u tehničkom i vizualnom planu u odnosu na stariju generaciju konzola. Najavili su veću udaljenost iscrtavanja horizonta, nova vozila i oružja, kao i nove aktivnosti poput fotografiranja divlje faune.

Više životinja, gušći promet, bolji efekti u prikazu štete na vozilima i realističniji vremenski uvjeti također su u planu. Radijske postaje unutar igre će također doživjeti nadogradnju i bit će dodano preko 100 novih pjesama  i još novih DJ-eva.

jpg (2)

Svi koji naprave prednarudžbu dobit će i 1 milijun dolara u igri i moći će ih potrošiti u kampanji i on line komponenti ove igre kako bi odmah u startu ostvarili prednost pred drugim igračima.

Kada govorimo o GTA Online verziji, ona će na konzolama podržavati do 30 igrača (za PC nije objavljeno) te će  svi do sada objavljeni DLC-ovi od početka biti dio same igre.

Ako se neki od igrača koji su igru igrali (ili još uvijek igraju) na starim konzolama odluče prebaciti na next gen konzole, bit će im omogućeno da prenesu svoj igraći profil u novu inačicu igre.

jpg (1)

Rockstar je uz najavu igre također objavio trailer za PS4 i Xbox One verziju pod nazivom A Picket Fence and a Dog Named Skip.”

 

Izvor/http://izona.geek.hr/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net