17/01/2018 19:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Sastanak rukovodstva Srpske i Ruske Federacije

Sastanak rukovodstva Srpske i Ruske Federacije

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da će tokom današnje posjete Moskvi razgovarati s rukovodstvom Rusije o situaciji u Srpskoj i BiH.


 - Foto: SRNA

Foto: SRNA

“Razgovaraćemo i o saradnji na projektu `Јužni tok` i naftnoj industriji. Vjerujemo u dobru volju Rusije prema nama i zato je doživljavamo kao bratsku zemlju”, rekao je Dodik.

Ocijenio je da je Rusija značajan partner Republici Srpskoj i jedan od garanata poštovanja Dejtonskog sporazuma. Dodik je ranije najavio da će u Rusiji boraviti od 14. do 16. septembra.

Izvor: RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net