Banja Vrućica razgaljuje srce i dušu

0
4581

NOVI SAD- Slaven Jelić iz Službe marketinga Banje Vrućice kod Teslića pozvao je Novosađane i Vojvođane da u što većem broju posjete poznato banjsko-klimatsko lječilište i uvjere se blagodeti koje ono pruža.

 10645058_577868482339068_558219597383105596_n

“Gostima su na raspolaganju izuzetno blagotvorni kardiovaskularni i fizijatrijsko-reumatološki programi, koji osvježavaju umorno srce i razgaljuju duše napaćene sumornom svakodnevicom”, rekao je Jelić u izjavi za Srnu u Novom Sadu, gdje je danas svoju turističku ponudu predstavilo 12 gradova i opština Republike Srpske.

On je istakao da u Banji djeluje veliki velnes-centar površine 1.200 metara kvadratnih.

“Usluga koju pružamo u velnes-centru je na evropskom nivou i stoga ne čudi podatak da su najčešći gosti i Slovenije i Hrvatske, koji ne skrivaju zadovoljstvo onimšto im pruži centar”, rekao je Jelić.

On je istakao da, osim zdravstvenog domena, Banja Vrućica pruža idealne uslove za pripreme sportskih ekipa.

“Možemo se pohvaliti da su nam gosti bili rukometni giganti poput ‘Barselone’ i ‘Siudad Reala’, kao i ‘Crvene zvezde’. Ovdje je boravila i ekipa ragbi-reprezentacije Austrije, a svi njeni članovi bili su oduševljeni onim što im je pruženo u Banji”, naveo je Jelić.

“Prošle godine Banja Vrućica ostvarila je rekordnih 175.000 noćenja, a prema kretanjima za osam mjeseci, nadamo se da će taj broj ove godine biti  premašen”, rekao je Jelić.

U sklopu kompleksa Banja Vrućica gostima su na raspolaganju Hotel “Kardial” sa četiri zvjezdice, Hotel “Hercegovina”, Hotel “Posavina” i Hotel “Srbija”.

Gostima je u ponudi odnedavno i novi otvoreni bazen, prvi takve vrste u BiH pravljen na bazi bio-dizajna u obliku prirodnog jezera.

Predstavljanje turističkih potencijala Republike Srpske na platou ispred novosadskog Srpskog narodnog pozorišta održano je u sklopu sedmodnevne manifestacije “Dani Republike Srpske u Srbiji”, koja je večeras završena u Novom Sadu.

Izvor: SRNA