21/01/2018 16:04
NAJNOVIJE VIJESTI
Banja Vrućica razgaljuje srce i dušu

Banja Vrućica razgaljuje srce i dušu

NOVI SAD- Slaven Jelić iz Službe marketinga Banje Vrućice kod Teslića pozvao je Novosađane i Vojvođane da u što većem broju posjete poznato banjsko-klimatsko lječilište i uvjere se blagodeti koje ono pruža.

 10645058_577868482339068_558219597383105596_n

“Gostima su na raspolaganju izuzetno blagotvorni kardiovaskularni i fizijatrijsko-reumatološki programi, koji osvježavaju umorno srce i razgaljuju duše napaćene sumornom svakodnevicom”, rekao je Jelić u izjavi za Srnu u Novom Sadu, gdje je danas svoju turističku ponudu predstavilo 12 gradova i opština Republike Srpske.

On je istakao da u Banji djeluje veliki velnes-centar površine 1.200 metara kvadratnih.

“Usluga koju pružamo u velnes-centru je na evropskom nivou i stoga ne čudi podatak da su najčešći gosti i Slovenije i Hrvatske, koji ne skrivaju zadovoljstvo onimšto im pruži centar”, rekao je Jelić.

On je istakao da, osim zdravstvenog domena, Banja Vrućica pruža idealne uslove za pripreme sportskih ekipa.

“Možemo se pohvaliti da su nam gosti bili rukometni giganti poput ‘Barselone’ i ‘Siudad Reala’, kao i ‘Crvene zvezde’. Ovdje je boravila i ekipa ragbi-reprezentacije Austrije, a svi njeni članovi bili su oduševljeni onim što im je pruženo u Banji”, naveo je Jelić.

“Prošle godine Banja Vrućica ostvarila je rekordnih 175.000 noćenja, a prema kretanjima za osam mjeseci, nadamo se da će taj broj ove godine biti  premašen”, rekao je Jelić.

U sklopu kompleksa Banja Vrućica gostima su na raspolaganju Hotel “Kardial” sa četiri zvjezdice, Hotel “Hercegovina”, Hotel “Posavina” i Hotel “Srbija”.

Gostima je u ponudi odnedavno i novi otvoreni bazen, prvi takve vrste u BiH pravljen na bazi bio-dizajna u obliku prirodnog jezera.

Predstavljanje turističkih potencijala Republike Srpske na platou ispred novosadskog Srpskog narodnog pozorišta održano je u sklopu sedmodnevne manifestacije “Dani Republike Srpske u Srbiji”, koja je večeras završena u Novom Sadu.

Izvor: SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net