18/01/2018 13:08
NAJNOVIJE VIJESTI
Soraja povukla tužbu protiv Lukasa!

Soraja povukla tužbu protiv Lukasa!

Nakon što je Aca Lukas rekao da je čuo da se Soraja Vučelić bavi prostitucijom, a zatim se i javno izvinio, starleta je odlučila da povuče tužbu protiv njega.


Soraja Vučelić

Soraja Vučelić | Foto: Petar Marković

Naime, kako je otkrila za portal “Skandal”, atraktivna crnka odlučila je da oprosti folk zvezdi jer je objasnio da je njegova izjava izvučena iz konteksta i javno joj uputio izvinjenje.

– Pošto mi se javno izvinio za onu klevetu, ja sam odustala od tužbe, kao što sam i obećala – rekla je starleta.

Ipak neće  na sud: Aca Lukas

Ipak neće na sud: Aca Lukas | Foto: Rajko Ristić

Podsećanja radi, u jednom intervjuu, Lukas je izjavio da starlete zarađuju preko kreveta, što je povredilo Soraju, koja je angažovala bivšeg Acinog advokata i podnela tužbu za klevetu. Nakon mesec dana, pevač je u jednoj emisiji izjavio da je „navučen“ na pitanje i da je kontekst bio drugačiji, zbog čega je javno uputio izvinjenje Vučelićevoj. Da mu nije teško da prizna kada pogreši, potvrdio je i u jednom nedeljniku.

– Ja sam mnogo puta izgovorio „izvini“ i to mi nikada nije bio problem – rekao je tada Vuksanović.
Izvor/Alo
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net