18/01/2018 14:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Jafica sertifikovana kao ne-GMO proizvod

Jafica sertifikovana kao ne-GMO proizvod

Jafica, jedan od najnovijih proizvoda domaće kompanije Jafa Crvenka, ne sadrži genetski modifikovane organizme i u potpunosti je bezbedna za potrošače, što je sertifikatom potvrdila međunarodna kompanija za ispitivanje kvaliteta hrane Siliker.


Na osnovu dobijenih rezultata, potvrđeno je da su sastojci “jafica” biskvita najvišeg kvaliteta, a proizvodni proces obavlja se u skladu sa najstrožim svetskim standardima.

Kompanija Siliker, koja je vršila ispitivanje kvaliteta “jafice”, vodeća je međunarodna kompanija za bezbednost hrane. U svetu je poznata kao kompanija sa višedecenijskim iskustvom, ugledom i reputacijom lidera u ovoj oblasti. Njene laboratorije za ispitivanje kvaliteta hrane smeštene su u 16 zemalja širom sveta.

14071990854032_10411335_623423284431671_846794318363724572_n

 

Izvor: bif.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net