18/01/2018 13:28
NAJNOVIJE VIJESTI
SRPSKA STABILNA IZLAZI NA FER I DEMOKRATSKE IZBORE U OKTOBRU

SRPSKA STABILNA IZLAZI NA FER I DEMOKRATSKE IZBORE U OKTOBRU

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru sa novoimenovanim ambasadorom Njemačke u BiH Kristijanom Helbahom rekao je da Republika Srpska stabilna, i da u takvim uslovima izlazi na fer i demokratske izbore u oktobru.


234262

Predsjednik Dodik se tokom razgovora osvrnuo i na takozvana evropska pitanja na koja je Republika Srpska dala svoj odgovor, ali da pomaka u tom pravcu nije bilo zbog nemogućnosti dogovora federalnih partnera, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

U saopštenju se dodaje da se predsjednik Dodik, tokom sastanka koji je održan u Banjaluci, osvrnuo i na nedavni regionalni skup u Berlinu koji je organizovan na inicijativu njemačkog kancelara Angele Merkel, posebno ističući važnost ekonomske saradnje i investiranja u cijeli region.

SRNA/02.09.2014

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net