18/01/2018 05:21
NAJNOVIJE VIJESTI
Mještani Rajševe ogorčeni na opštinske vlasti

Mještani Rajševe ogorčeni na opštinske vlasti

Naselje Rajševa, opština Teslić, je naselje nad kojem je vodena bujica iskazala svoju moć. Prekinuta putna komunikacija, materijalna šteta na stambenim objektima, uništene obradive površine,  epilog su  ove nedaće.

Kako  mještani  kažu,  ogorčeni su na  ljude iz opštine i načelnika koji su  došli samo da se slikaju i snimaju kada je njihova noćna mora uzimala danak. Sada posle  14 dana više ih nema, niko nije dolazio,  a mi nemamo kud! Putevi su još srušeni, snalazimo se nekim zaobilaznicama.

Kako mještani Rajševe još navode , jedini izlaz do glavne saobraćajnice koja vodi ka Tesliću jeste preko dvorišta jednog od mještana. Sve to im otežava i narušava normalne uslove za život. S’ obzirom da su mještani uglavnom starija populacija, mnogo problema im stvara prekid putne komunikacije jer samim tim’ mnogi od njih su uskraćeni za zdravstvenu brigu.

Nakon poziva i prijava građana, Teslić Online je bio  na licu mjesta kako bi se uvjerili u strahote koje je poplava u dva navrata načinila. Vjerujemo da će nadležni odreagovati na pravi način i rješiti muke ovih ljudi. Takođe smo uvjereni, da će mnogi građani odreagovati na ovako neefikasan rad opštine i ukazati na svoje probleme.

DSC_1066 DSC_1067 DSC_1068 DSC_1069 DSC_1070 DSC_1071 DSC_1072 DSC_1073 DSC_1074 DSC_1075 DSC_1076 DSC_1077 DSC_1078 DSC_1079 DSC_1080

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net