20/02/2018 07:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Djeca sa Kosova doputovala u Teslić (FOTO)

Djeca sa Kosova doputovala u Teslić (FOTO)

Djeca sa Kosova, njih 53, doputovali su u Teslić gdje će boraviti u narednih sedam dana. Domaćini su im teslićke porodice, koje su sa zadovoljstvom prihvatile ulogu domaćina. Cilj posjete je socijalizacija djece, jer kako kažu, na Kosovu nemaju mogućnost da se slobodno kreću i druže.

Referent za kulturu i sport opštine Obilić sa Kosova, Goran Dančetović, tvrdi da je zainteresovanost za putovanje u Teslić bila velika.

-Da smo imali mogućnost za još tri autobusa, bili bi puni, priča Dančetović.

Za djecu je prediviđen bogat kulturno zabavni, ali i sportski program. Neće izostati ni posjete turističkim potencijalima teslićke opštine, a prije svega manastiru Liplje, Banji Vrućici, Hajdučkim vodama, Rastuškoj pećini, Etno bazenima „Lane” i drugim turističkim lokacijama.

Pored opštine Teslić, djeca sa Kosova doputovala su i u ostale dijelove Srpske, pa će tako mališani boraviti u Banjaluci, Mrkonjić Gradu, Gacku, Bilećoj, Gradišci i Prnjavoru. U ovaj humani projekat uključeno je više od 800 porodica iz Republike Srpske i Kosova.

Izvor/SrpskaCafe

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net