21/01/2018 15:55
NAJNOVIJE VIJESTI
NIZAK UDARAC: Putin vam je jedini turista na Krimu!

NIZAK UDARAC: Putin vam je jedini turista na Krimu!

SAD – Meri Harf, predstavnik Stejt departmenta, na konferenciji za štampu je rekla da je „Putin jedini turista na Krimu“.

mari harf stejtdepartment tjub NIZAK UDARAC: Putin vam je jedini turista na Krimu!

Ona je komentarisala gostovanje Vladimira Putina, ruskog predsednika, na Jalti, na poluostrvu Krim, i rekla da je „Putin jedini turista“ i da je ekonomija Krima u strahovitom padu.

Međutim, istina je sasvim drugačija. Agencija RIA Novosti je nedavno objavila podatak o turizmu na Krimu. Od početka godine Krim je posetilo preko 2 miliona turista, a očekuje se da do kraja avgusta ovaj broj bude veći od 3 miliona.

Ovo je još jedan dokaz da su dezinformacije u Stejt departmentu postale uobičajena stvar, a po dezinformacijama je prednjači Dženifer Psaki, glavni portparol Stejt deparmenta.

Izvor: Pravda

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net