16/12/2017 16:11
NAJNOVIJE VIJESTI
Evo kako da isključite dosadna obaveštenja na Jutjubu

Evo kako da isključite dosadna obaveštenja na Jutjubu

Da li vam na živce idu pop-up prozori i obaveštenja na video zapisima na Jutjubu? Da li znate da možete da ih isključite? Ne? Evo kako…


Kliknite na ikonicu avatara u gornjem desnom uglu bilo koje stranice na YouTubeu, pa na ikonicu zupčanika kako bi otvorili opcije. Potom otvorite Playback i odznačite polje Show annotations, channel promotions and interactive cards on videos. Sačuvajte promene.

 Kad to obavite, trebalo bi da možete da uživate u gledanju videa bez ometanja i gnjavaže, bez obzira na to koliko je neko takvih elemenata dodao videu.

Postoji, na žalost, i mana – na nekim video zapisima neće se prikazivati Click here for more, koji omogućava jednostavnije gledanje u nizu.

B92

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net